Over CPNB

 

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek

 

Een boek kan zoveel doen

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek wil het leven van mensen verrijken door ze meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren wij zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Dit doen wij vanuit het collectief van boekhandel, bibliotheek en uitgeverij. Bekende merken van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Lees meer over de CPNB (PDF)

About Stichting CPNB (English - PDF)

Hoe doet u mee met onze campagnes?

Om deel te nemen aan de campagnes van de CPNB dient u te voldoen aan het Campagnereglement. Voldoet u aan het Campagnereglement? Dan kunt het formulier akkoordverklaring Campagnereglement ondertekenen.

Voor bestellingen of aanmeldingen is een hoofdaccount nodig. De houder van het hoofdaccount kan subaccounts aanmaken voor medewerkers. Nog geen hoofdaccount? Download het aanvraagformulier hoofdaccount.

Reglementen en formulieren

Jaarkalender

Een overzicht van alle CPNB campagnes en relevante evenementen voor het boekenvak vindt u op onze jaarkalender. De campagnes en evenementen zijn ook te vinden op de Agenda pagina van deze website.

Download de jaarkalender (PDF)

Sponsoring

Wilt u als sponsor aansluiten bij één van onze merken of campagnes? Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@cpnb.nl of 020-6264971.

NB. Gebruik van de merken en campagnes van de Stichting CPNB is onderhevig aan merkrecht (®). Zonder toestemming vooraf is gebruik van naam en logo van een merk en campagne niet toegestaan. 

Jury's en comités 

Vacatures

Stagevacatures

Jaaroverzicht

Huisstijl

Medewerkers CPNB

Enkele medewerkers uitgelicht in korte interviews: