Over CPNB

 

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek

 

Een boek kan zoveel doen

De CPNB is het marketing- en communicatiebureau van de Nederlandse boekenwereld. Wij organiseren alle grote campagnes, evenementen en PR rondom het boek en auteurs. Van het meest begeerde bal ter wereld, het Boekenbal tot het grootste familie-evenement van Nederland, de Kinderboekenweek. Het bereik van de campagnes is enorm. En dat willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen meer. Onze missie is namelijk Nederland het meest boekbelezen land ter wereld maken.

CPNB staat voor Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Het is de traditionele benaming voor de activiteiten die we vandaag collectieve boekpromotie zouden noemen. De collectieve boekpromotie kent een historie die teruggaat tot 1930. Toen is voor de eerste keer een Dag van het Boek gehouden. Al in 1932 ontstond de Boekenweek, die zich vanaf 1946 snel ontwikkelde. In 1955 vond de eerste Kinderboekenweek plaats.

Hoe doet u mee?

Om deel te nemen aan de campagnes van de CPNB dient u te voldoen aan het Campagnereglement. Voldoet u aan het Campagnereglement? Dan kunt het formulier akkoordverklaring Campagnereglement ondertekenen.

Voor bestellingen of aanmeldingen is een hoofdaccount nodig. De houder van het hoofdaccount kan subaccounts aanmaken voor medewerkers. Nog geen hoofdaccount? Download het aanvraagformulier hoofdaccount.

Reglementen en formulieren

Campagnereglement (pdf)
Algemene voorwaarden (pdf)
Akkoordverklaring Campagnereglement (Word)
Aanvraagformulier Hoofdaccount (Word)
Aanvraagformulier Subaccount voor meerdere vestigingen (Word)
Formulier automatische incasso (Word)

Vacatures


Stagiair Online Communicatie > 
Stagiair Marketing > 
Stagiair Persvoorlichting > 
Stagiair Evenementen >

Jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2016 (pdf)
Jaaroverzicht 2014 - 2015 (pdf)

Huisstijl

CPNB Stijlgids (pdf)
CPNB Logo's & Pay-off (zip)

English

About CPNB (pdf)