Over CPNB

 

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek

 

Een boek kan zoveel doen

Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek zet zich in voor leesbevordering en boekbezit. Een boek kan zoveel doen: taal en geletterdheid maken het verschil in de ontwikkeling van mensen, boeken zorgen voor verrijking en verdieping, verhalen bieden ontspanning en ontsnapping. Om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met het boek initiëren wij diverse campagnes. Dit doen wij vanuit het collectief van boekhandel, bibliotheek en uitgeverij. Bekende merken van Stichting CPNB zijn Boekenweek, Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, Spannende Boeken Weken en de Boekenweek voor Jongeren.

Hoe doet u mee?

Om deel te nemen aan de campagnes van de CPNB dient u te voldoen aan het Campagnereglement. Voldoet u aan het Campagnereglement? Dan kunt het formulier akkoordverklaring Campagnereglement ondertekenen.

Voor bestellingen of aanmeldingen is een hoofdaccount nodig. De houder van het hoofdaccount kan subaccounts aanmaken voor medewerkers. Nog geen hoofdaccount? Download het aanvraagformulier hoofdaccount.

Reglementen en formulieren

Sponsoring

Wilt u als sponsor aansluiten bij één van onze merken of campagnes? Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Ruben Beekmans, Sponsormanager (020-6264971, r.beekmans@cpnb.nl).

NB. Gebruik van de merken en campagnes van de Stichting CPNB is onderhevig aan merkrecht (®). Zonder toestemming vooraf is gebruik van naam en logo van een merk en campagne niet toegestaan. 

Stagevacatures

Jaaroverzicht

Huisstijl