Volwassenen, Kind & Jeugd, Non-fictie, Fictie
  1. Geef meer met een boek
  2. Een boek is het meest persoonlijke Moeder- en Vaderdagcadeau
Geef meer met een boek - Moederdag 2021

De cadeaucampagne 'Geef meer met een boek' is ontwikkeld om op meerdere cadeaumomenten in zetten, bijvoorbeeld rond Vaderdag, Moederdag, Valentijn, Sinterklaas en Kerst. Het doel van de campagne ‘Geef meer met een boek’ is om Nederland laten zien dat het boek het beste cadeau is omdat je met een boek echt iets persoonlijks geeft.

Gratis affiches tijdens Moederdag/ Vaderdag
Tijdens Moederdag geef je met een boek een brok in de keel, een nieuwe smaak en kippenvel cadeau. Vaders maak je blij met stof tot nadenken, een steuntje in de rug en kippenvel. Bij deze thema’s ontvangt u halverwege april gratis affiches, waarmee u bezoekers/ passanten attendeert op het boek als het ideale cadeau.

Drie ambassadeurs claimen het boek als cadeau
Drie ambassadeurs claimen tijdens Moederdag en Vaderdag doormiddel van een video het boek als ideaal cadeau. Het drietal bestaat uit niemand minder dan: Iris van Lunenburg, Marion Pauw en Ramon Brugman.

Lees hier meer over de ambassadeurs

Voor zowel Moederdag als Vaderdag worden deze video’s en dus de boekcadeau tips via een online/ social campagne verspreid. Vanaf 22 april kunt u deze video’s ook downloaden uit de mediakit op cpnb.nl.

Hebban.nl

De landingspagina van de campagne is te vinden op Hebban.nl. Hier worden de titels per thema gepresenteerd en vinden bezoekers inspiratie voor cadeautips. Nieuw deze editie wordt een interview met de ambassadeurs, waarin hij/zij uitlegt waarom ze gekozen hebben om een boek cadeau geven in plaats van iets anders.